SmartGuard blev stiftet i 2006 af Casper Wilken, som i dag er adm. direktør i selskabet

Vi er landsdækkende specialister inden for udlejning af temporære, proaktive og værdiskabende sikringsløsninger og vores løsninger henvender sig til områderne inden for Alarm, Brand, Adgangskontrol, Tv-overvågning og Tekniske alarmer, samt Vagtydelser. Herudover leverer vi professionel og vidensbaseret sikkerhedsrådgivning med udgangspunkt i den enkelte kundes behov.

Vores fokusområder og kernekompetencer er sikring af byggepladser, nybyggeri, ombygninger, stilladser, skoler, børnehaver, lagre, events og meget mere. Fælles for alle vores løsninger er, at de monitoreres og driftsovervåges fra vores service- og døgnbemandede kontrolcentral for at tilsikre drift, funktionalitet og proaktiv sikring.

Vores samlede team består af dedikerede medarbejdere, med hovedkontor og base i Slangerup samt salgs- og teknikerteam i Jylland.

Vi har Rigspoliti-godkendt vagtautorisation, benytter Rigspoliti-godkendt Kontrolcentral, er medlem af Sikkerhedsbranchen, har overenskomst med DI, samt ISO 9001:2015 certificering. Derudover har vi implementerede GDPR data-politikker og -processer.

SE UDVALGTE PROJEKTER

 Team SmartGuard

Casper Wilken
Casper WilkenEjer/Direktør/CEO
+45 21 80 30 00
Casper Wilken startede i 2006 firmaet SmartGuard i et partnerskab. I 2015 valgte den ene af de 2 stiftere at søge nye udfordringer, hvorefter Casper Wilken nu er eneejer af selskabet.

Sikkerhedsbranchen var i rivende udvikling fra år 2002/03 og frem, og bevægede sig i denne periode ind på IT-området. Mange traditionelle sikringsvirksomheder kunne ikke følge med, hvilket blev startskuddet til SmartGuard. Casper har en mangeårig baggrund fra militæret og dernæst sikkerhedsbranchen.
Casper beskæftiger sig med:

Casper er aktiv i både privat- og erhvervsliv. Han er blandt andet bestyrelsesformand i sikkerhedsbranchens TVO-udvalg.

Dorthe Kaae
Dorthe KaaePersonlig Assistent
+45 50 90 80 10
Dorthe har mange års erfaring fra advokatbranchen, hvor hun har været sekretær/PA.

Dorthe blev ansat i SmartGuard i 2015 og bistår CEO Casper Wilken i den daglige administration, herunder salg og markedsføring og supporterer i forbindelse med interne, administrative og servicemæssige ad hoc opgaver.

Birgitte Kremmer
Birgitte KremmerFinance Manager
+45 53 88 92 72
Birgitte har en bred erfaring inden for økonomi og regnskab fra forskellige brancher, hvor hun har haft ansvaret for den daglige økonomiske drift.

Birgitte har været ansat som Finance Manager i SmartGuard siden maj 2019 og beskæftiger sig primært med:
Bogføring og løn
Sagsberegninger og fakturering
Udarbejdelse af budgetter, måneds- og årsregnskaber

Torben Andersen
Torben AndersenRisiko- og Sikringskonsulent Vest
+45 20 20 39 40
Torben har en lang salgs- og driftserfaring fra vagt- og alarmbranchen og har været ansat i SmartGuard siden februar 2017.

Torben beskæftiger sig med rådgivning, salg og udlejning af sikringsløsninger til såvel nye som eksisterende kunder og har primært ansvaret for vores kunderelationer i Jylland.

Brian Sangill Mikkelsen
Brian Sangill Mikkelsen Risiko- og Sikringskonsulent Øst
+45 31 55 92 72
Brian har beskæftiget sig med salg siden 1996 og har en lang salgserfaring bag sig fra såvel Danmark som udlandet.

Brian har været ansat i SmartGuard siden oktober 2017, hvor han beskæftiger sig med alle salgets faser fra rådgivning, salg og udlejning af sikringsløsninger til såvel eksisterende som nye kunder.

Jes Jessen
Jes JessenRisiko- og sikringskonsulent
Fyn og Jylland
+45 53 64 92 72
Jes har i mange år beskæftiget sig med rådgivning og salg af sikringsydelser og har flere års branchekendskab, samt stor salgserfaring med sig.
Jes har været ansat hos SmartGuard siden 1. maj 2019 og beskæftiger sig med rådgivning, salg og udlejning af sikringsløsninger til såvel nye som eksisterende kunder og har ansvaret for vores kunderelationer på Fyn og i det sydlige Jylland.
Mikael Yrt
Mikael YrtServiceleder
+45 61 24 30 01
Mikael har mange års erfaring som serviceleder og tekniker og har været ansat i SmartGuard siden 2014. Mikael udfører opsætning og implementering af sikkerhedsløsninger og beskæftiger sig primært med:

Opbygning af alarm anlæg (AIA, ABA, TVO)
og montering
Service på pladserne
Fejlfinding og reparation af udstyr
Service på pladserne
Fejlfinding og reparation af udstyr

Thomas Jensen
Thomas JensenServicecentral & Alarmoperatør
+45 61 31 20 00
Thomas har i mange år været beskæftiget inden for vagtbranchen og har et stort kendskab til alarm-, kontrol- og vagtopgaver. Thomas har været ansat i SmartGuard siden 2014 og har det daglige ansvar for SmartGuards servicecentral, såvel som han udfører kontrol og service af IT-løsninger, sikkerhed og vagtcentral, herunder særligt:

Alarm- og videoovervågning
Teknisk rådgivning til kunder
Kamera programmering/pressets
Forholdsordrer

Thomas Sangill
Thomas Sangill Sikringstekniker Øst
+45 4041 9272
Thomas er uddannet skibsmekaniker og har i mange år været beskæftiget offshore.
Thomas blev ansat hos SmartGuard i februar 2019 og udfører opsætning og implementering af sikkerhedsløsninger og beskæftiger sig primært med:

Opbygning af alarm anlæg (AIA, ABA, TVO) og montering
Service på pladserne
Fejlfinding og reparation af udstyr

Johan Schuldt
Johan SchuldtSikringstekniker Øst
+45 53 58 92 72
Johan har mange års erfaring som kørende servicetekniker og har endvidere en baggrund som brandmand, redder og røgdykker.

Johan har været ansat hos SmartGuard siden juni 2018 og udfører opsætning og implementering af sikkerhedsløsninger og beskæftiger sig primært med:

Opbygning af alarm anlæg (AIA, ABA, TVO)
og montering
Service på pladserne
Fejlfinding og reparation af udstyr

Henrik Jørgensen
Henrik JørgensenSikringstekniker Vest
+45 24 34 92 72
Henrik har mange års erfaring fra installationsbranchen og har været ansat I SmartGuard siden 2016. Henrik udfører opsætning og implementering af sikkerhedsløsninger og beskæftiger sig primært med

Opbygning af alarm anlæg (AIA, ABA, TVO)
og montering
Service på pladserne
Fejlfinding og reparation af udstyr

Henrik Neven
Henrik NevenSikringstekniker Øst
+45 61 24 30 02
Henrik har mange års erfaring fra forsvaret og er endvidere uddannet vægter. Henrik har været ansat i SmartGuard siden september 2017, hvor han primært beskæftiger sig med klargøring af vores tekniske udstyr, samt assisterer på vores lager.

Opbygning af alarm anlæg (AIA, ABA, TVO)
og montering
Service på HQ i klargøring
og modtagelse af udstyr
Fejlfinding og reparation af udstyr

Niels Erik Wiuff
Niels Erik WiuffTekniker/Projektleder
+45 21 26 92 72
Niels har beskæftiget sig med IT siden 1990 og har været ansat i SmartGuard siden 2010. Niels er specialist på Milestone software Enterprise og Corporate og supporterer SmartGuards teknikere og kunder og yder professionel teknisk rådgivning, herunder særligt:

Driftsovervågning af kundesystemer
Opdatering og vedligeholdelse af systemer
Specialist i video analytics software Agent VI

Kim Morbech
Kim MorbechSikringstekniker Øst
+45 53 83 92 72
Kim er uddannet elektriker og har mange års erfaring fra installationsbranchen, hvor han har beskæftiget sig med AIA, ADK, ABA og TVO-installationer. Kim har været ansat hos SmartGuard siden oktober 2017 og udfører opsætning og implementering af sikkerhedsløsninger og beskæftiger sig primært med:

Opbygning af alarmanlæg (AIA, ABA, TVO)
og montering
Service på pladserne
Fejlfinding og reparation af udstyr