Piktogram af Alarm

Alarmanlæg

Proaktivt
Alarmanlæg kan installeres udendørs, og reagerer inden tyven kommer ind.

Historik
Det er muligt at gemme log, så længe I ønsker.

Professionelt opsat
Korrekt placering og konfiguration giver bedste funktion.

Kontrolcentral
Der går alarm til kontrolcentral, og vi har god succes med at være proaktive.

Tilkalder vagt
Der er mulighed for at tilkalde vagt ved alarm.

Købe eller leje…
Der er rigtig mange muligheder, spørg efter det du ikke ser.

Eksempler på løsninger

  • Kobber- og kabelsikring
  • Erhvervsvirksomheder
  • Skoler
  • Parkeringsområder
  • Forsikringsskader
  • Og meget mere

Med et alarmanlæg er du foran

Normalt viser dit alarmanlæg først sit værd i det øjeblik, det i “princippet” er for sent. SmartGuard tænker derfor et skridt længere. Med vores system gør vi det muligt, at reagere inden skaden sker. At kunne dette er ikke kun et spørgsmål om at udnytte allerede kendte systemer og teknologier, men at sammensætte dem hver især til én enhed og system som giver så meget mere.

SmartGuard fokuserer på at udnytte standardprodukterne til det maksimale, og gør det muligt, ved hjælp af kombinationen af mennesker og teknik, at reagere inden skaden sker.

Som supplement tilbyder vi også alle typer af overvågning fra det helt lille system med et videokamera til store komplekse systemer med flere hundrede kameraer, der arbejder sammen med hurtige og professionelle servere.

Derudover anvendes vores sikringsløsninger også i forbindelse med fejl eller nedbrud på eksisterende alarmanlæg. Fejlen kan eksempelvis skyldes tekniske årsager, men kan også være forårsaget af eksempelvis indbrud eller brand. I disse tilfælde er det vigtigt, at man hurtigt kan etablere et alternativt sikringssystem, så virksomhed og forsikringsselskab kan sove trygt om natten.

Vi har dygtige og kvalificerede medarbejdere, som både installerer og integrerer det valgte sikringssystem hos dig, og vi bruger kun professionelle samarbejdspartnere, hvilket sikrer dig den bedste kvalitet.

Kontakt os i dag!