Byggeplads Ørestaden

Detektorer holder tyvene væk på 5E BYGS byggeplads i ørestaden

Det startede med indbrud i en skurvogn. Ved AP Pensions nye lejelejligheder i Ørestaden. Men ubudne gæster endte med at tømme containere med værktøj for op til 50.000 kr. pr. container. Totalentreprenøren 5E BYG A/S tog konsekvensen og fik via SmartGuard installeret vagtordning og detektorer. De enkelte entreprenører har nu mod en fair dagspris sikret deres udstyr. Nu er der ro på byggepladsen.

UDFORDRING

Stjålet værktøj i containere. Udgifter for 25.-50.000 pr. pr. container pr. indbrud. Forsinkelser i tidsplanen overfor oygherren pga. Manglende værktøj. Unødig tidsforbrug på nyindkøb af værktøj.

LØSNING

Vagtordning med lukning af porte og vinduer om aftenen og natten samt detektorer med kameraer og muligt anråb.

RESULTAT

Tyveri er stoppet efter igangsætningen af vagtordning og detektorer. 5e byg og enkeltentreprenørerne sparer tid og ressourcer ift. politi, forsikring og erstatning. Håndværkerne kan være sikre på at møde ind til deres værktøj om morgenen. 5e byg kan nu holde tidsplanen.

“Vi har fuld tillid til SmartGuard, som har hjulpet os med løsninger i flere byggesager. Løsningerne er altid i orden og rammer vores behov meget præcist. De giver os professionel rådgivning hver eneste gang. Og ændrer vores behov sig undervejs i en byggesag, så er SmartGuard klar til at justere løbende, så vores behov for evt. mere overvågning eller sikring dækkes til fulde.”

Morten Bernstorff Nielsen, Byggeleder
5E BYG A/S, Odense