Brandalarm

Brandvagt
Med brandalarm fra SmartGuard kan du hjælpe eller erstatte din brandvagt.

Brandsikring af byggeri
Sikrer dit byggeri under opførelse og renovering

Professionelt opsat
Korrekt placering og konfiguration giver den bedste funktion.

Trådløst og skalerbart
Systemet kan håndtere alt lige fra 1 til mere end 800 enheder.

Brandvarsling og evakueringssystem
Renovering eller nybyggeri. Sikkerhed for medarbejdere og sov trygt om natten.

Købe eller leje…
Der er rigtig mange muligheder, spørg efter det du ikke ser.

Eksempler på løsninger

  • Kobber- og kabelsikring
  • Erhvervsvirksomheder
  • Skoler
  • Parkeringsområder
  • Forsikringsskader
  • Og meget mere

Brandalarm

Et brandalarmeringssystem etableres ofte på baggrund af krav fra myndighederne og bygningsreglementet.

Der er dog mange situationer, hvor der er behov for at brandsikre et lokale eller en bygning midlertidigt, hvor man ofte lukker øjnene, og håber, at det går godt. Det behøver du ikke længere.

SmartGuards brandalarmeringssystem kan lejes pr. døgn. Det betyder, at du kan sikre dig i præcis den periode, du har behov for det. Alle komponenter til detektering og alarmering er standardprodukter og SmartGuard har udviklet et trådløst interface til signaloverførsel fra disse til brandcentralen.

Midlertidig eller permanent

SmartGuards brandalarmeringssystem anvendes eksempelvis i forbindelse med midlertidig indkvartering på skoler og i haller, hvor der til daglig ikke stilles krav om sådanne systemer.

Endvidere kan SmartGuards systemer anvendes i forbindelse med renovering eller etablering af et permanent brandalarmeringssystem.

I mange tilfælde lukker man øjnene i ovenstående tilfælde, fordi man ikke er klar over, at der findes et alternativ. Nu kan du hos SmartGuard vælge et alternativ til ingenting og i tilfælde af at det utænkelige måtte ske, sikre dig mod ubehagelige overraskelser.

SmartGuard tilbyder også andre typer af overvågning fra det helt lille system med et videokamera til store komplekse systemer.

Vi har dygtige og kvalificerede medarbejdere, som både installerer og integrerer det valgte sikringssystem hos dig, og vi bruger kun professionelle samarbejdspartnere, hvilket sikrer dig den bedste kvalitet.

Kontakt os i dag!