Sikkerhedsrådgivning

Alle virksomheder har deres spidskompetencer og fokuserer på det. De færreste ved, hvordan man sikrer sig bedst muligt – med fokus på behov og økonomi.

Der findes ikke blot én løsning, når vi taler sikring. Sikringsløsninger projekteres ud fra en dialog med kunden og med fokus på mange forskellige parametre.

Når du vælger SmartGuard som sikringsrådgiver, får du en rådgivning med “hands-on” erfaring. Vi rådgiver om de produkter, som vi dagligt arbejder med.

En rådgiver er for os en person, der skaber “value for money”. Det betyder, at der skal tænkes i tekniske setups og ikke mindst fokuseres på brugerens betjening og brug af systemet. Det er vigtigt, at teknikken ikke overtager praktikken, når der skal projekteres og leveres løsninger til kunder. En sikringsløsning skal tænkes ind som et naturligt og næsten usynligt produkt i en medarbejders hverdag. Således opnår man at brugeren ikke er usikker i brugen af systemet, samt at systemet rent faktisk fungerer efter hensigten og virker – når eller hvis uheldet er ude.

Mange større og mindre virksomheder har gennem årene gjort anvendelsen af vores tekniske knowhow, som vi har tilegnet os gennem mange års fokuseret branchekendskab.

Vil du have ræven til at vogte får. Når det drejer sig om, hvem der skal levere dit næste sikringssystem, er det måske ikke så tosset at vælge lige netop ulven i dette tilfælde.

Der er rigtig mange muligheder, spørg efter det du ikke ser.

Kontakt os i dag!