Ishøj Kommune

Perimetersikring har sat en stopper for hærværk og tyveri af dyre alufælge m.v. hos Bilhuset Elmer, Helsingør

Efter flere tyverier om aftenen og natten på en ekstern plads hos Bilhuset Elmer i Helsingør er der nu installeret perimetersikring, som også anvendes på mange byggepladser – en tæt og uigennemtrængelig overvågning. Det er nu slut med ubudne gæster, ressourcespild i personalegruppen og unødige omkostninger.

UDFORDRING

Ødelagte biler og stjålne dele på brugte og nye biler på ekstern plads. Hærværk kostede personaleressourcer. Utryghed for personalet efter fyraften, hvor de ikke kunne holde øje med pladsen.

LØSNING

Fast installation af kameraer, detektorer på elektriske installationer og arealer, overvågning med anråb i samarbejde med kontrolcentral, så den eksterne plads havde tæt overvågning.

RESULTAT

Hærværk og tyveri har ikke fundet sted, siden perimetersikringen blev installeret. Personalet sparer mandetimer til oprydning, kontakt til politi, forsikring m.v. personalet har tryghed efter fyraften, fordi andre holder øje med pladsen.

“Jeg var imponeret over, at SmartGuard ærligt gik til os og sagde, at vi skal være klar over, de ikke er de billigste på markedet. Det er helt sikkert rigtigt, men vi føler, at vi har fået det BEDSTE på markedet, og vi sover trygt om natten. Systemet var online inden for 5 arbejdsdage efter deres første besøg hos os.”

Marcello Warman, Brand Manager Mazda, Bilhuset Elmer,Helsingør