Piktogram af Vagt

Vagt

Hos SmartGuard kan du trygt få leveret den vagtservice du ønsker. Vi leverer alt fra ronderingsvagt, tilsyn, fastvagt og alarmpatrulje.

Alle vores vægtere er godkendt af Rigspolitiet og er samtidig uddannede iht. lov om vagtvirksomhed.

Når du vælger en vagtydelse fra SmartGuard, sørger vi for at levere den kompetence, som du søger. En god vagt er mere end blot en vagt. Det kan være vigtigt, at vagten har branchekendskab og forståelse for den forretning han skal passe på. Såfremt vagten skal yde anden service end blot reagere på en alarm, kan konkret kendskab til virksomheden være vigtig. Derfor har vores vægtere detaljeret kendskab til området og det konkrete sikrings-setup hos den enkelte kunde og kan få leveret yderligere information fra vores døgnbemandede kontrol-og servicecentral.

Størstedelen af vores løsninger hos SmartGuard er projekteret med et sammenspil mellem mennesker og teknik. Vi sætter vores tekniske løsninger op til proaktivt at advisere og informere vores vægtere om et potentielt forestående problem og kan dermed i mange tilfælde sende alarmpatrulje frem til stedet inden skaden sker.

Vil du høre mere om ovenstående samspils-løsninger mellem mennesker og teknik,
så ring på telefon: 70 23 92 72 og hør mere.

Kontakt os