Sikkerhed der betaler sig

Sikkerhed der betaler sig ? Hvordan det og kan det passe?

Tv-overvågning, videoanalyse, smartcall, anråb, alarm, adgangskontrol, brandsikring, vagt osv. Det er nogle af de ord du som kunde bliver mødt med. Men hvad kan det egentlig og hvad betyder det for dig?

Vi bliver ofte mødt med spørgsmålet som vejer tungest “hvad det koster” og selvfølgelig er det et relevant spørgsmål. Men endnu mere relevant er spørgsmålet, “hvad koster det egentlig eller rent faktisk på bundlinjen?”.

Med det mener vi,  at selvfølgelig er man nødt til at kigge på udgiften på det tilbudte, men man er også nødt til at se det i forhold til de besparelser eller mulighed for indtjening man får ved det. De er ikke altid lige foran en, fordi mange blot er leverandører af hardware og ikke leverer et totalkoncept hvor sikkerhed der betaler sig er i fokus.

Nogen brancher og virksomheder har ret godt styr på deres svind, mens andre overhovedet ikke har den fjerneste ide om hvad det er eller hvad det ligger på. For hvad er svind egentlig for dig  i din virksomhed og hvor meget løber det op i? Er det kun tyveri og hærværk der kan retfærdiggøre investeringen i et sikringssystem? Hvad tænker du?

Vi har alle fokus på at vi skal være mest mulig effektive og  tjene  mest muligt på det arbejde vi leverer. Sådan hænger det nu engang sammen. Det er overskuddet i en hver privat virksomhed der leverer lønnen til medarbejderne. Alle har fokus på omsætning og indtjening.  Men i stedet for altid at fokusere på hvordan vi kan sælge mere, dyrere eller med større fortjeneste, så er nogen af de nemmeste penge at tjene, dem man nu én gang allerede har tjent.

Vi tør godt ligge hovedet på blokken og sige ” ja det kan betale sig”. Vi ved efter mere end 12 års erfaring at det rent faktisk betaler sig. Sikkerhed har ikke megen “blæreværdi” og når man investerer i sikkerhed gør man det oftest fordi man lige har haft en hændelse. Det resulterer i at man ofte går i markedet for at finde en hurtig “fix-it” løsning og mange køber ind på pris eller en overbevisende sælger. Men er det de rette betingelser af investere under og hvorfor etablerer man det ikke inden det går galt? Hvis nu det rent faktisk kan gøre ens forretning bedre?.

Når man så skal i markedet for at finde den helt rigtige løsning. Hvor mange ved så egentlig præcis hvad der er de får inden de køber og tester man egentlig løsningen inden tusindevis af kroner investeres?

Til at begynde med kan du spørge dig selv “skal jeg overhovedet investere i sikring som køb”? Et marked der bevæger sig med lynets hast og hvor alting bliver bedre og billigere. For os er sikring et middel eller et værktøj til at løse en opgave og vi tilbyder samtidigt at du kan teste vores koncept af, så du ved hvad du får inden du binder dig.

Tilbage til det med prisen.

Der er direkte besparelser som ofte er nemme at kortligge, men de inddirekte er noget sværere for mange at sætte en prislap på. Men det er faktisk ikke så svært.

Når du kontakter os for at aftale et møde med én af vores dygtige konsulenter, skal du blot sige “sikring der betaler sig” så kan de forklare og vise dig hvorfor det er en god investering og forretning.

Det eneste det kræver er, at du sætter tid af til en aftale i kalenderen. Så stiller vi gerne vores mangeårige erfaringer til rådighed og gennemgår en løsning med tilhørende økonomi.

By |2018-03-01T08:34:19+00:00marts 3rd, 2017|Nyheder|